Odgoda održavanja Posebnog programa kinezioloških aktivnosti

Važna obavijest:

Poseban program kinezioloških aktivnosti koji je planiran za razdoblje od 8. lipnja do 19. lipnja 2020. odgađa se zbog pandemije i održat će se od 14. do 25. rujna 2020. (kroz dva radna tjedna). 

Ako epidemiološka situacija u rujnu to dozvoli, program će početi 14. 9. 2020. u 8.00 sati u zgradi Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u velikoj predavaonici za kineziologiju (prostor u dvorištu kod sportske dvorane).

Predavanja i vježbe održavaju se tijekom 2 radna tjedna od ponedjeljka do petka.  
Vrijeme trajanja predavanja i vježbi je od 8.00 do 13.00 (cirka 6 školskih sati). Do 15. prosinca 2020.  polaznici su nakon odslušanog programa dužni izraditi seminarski rad na temu koju sami odaberu sukladno sadržajima koji su prezentirani tijekom programa i javno prezentirati sat kinezioloških aktivnosti u dječjem vrtiću s djecom pred članom povjerenstva kako bi u slučaju uspješne prezentacije dobili potvrdu o uspješnom završetku programa.

Program je objavljen na ovoj web stranici u domeni Programi.  Prijavu za pohađanje programa treba izvršiti do 10. rujna 2020. na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0R1tBiNiKm4KDXfR0U07-n8KtZWZnHL5xBVl-0e-CskC0Tg/viewform.

Cijena programa iznosi 3.000,00 kuna. Uplate treba izvršiti na IBAN račun Učiteljskog fakulteta HR9124020061100639639, s naznakom: Ime i prezime polaznika, Program kinezioloških aktivnosti. Može i obročna uplata, a cjelokupan iznos treba uplatiti do kraja rujna 2020.

Za sve upite oko plaćanja, predračuna i slično molimo da kontaktirate gđu. Sanju Balaži iz računovodstva na : sanja.balazi@ufzg.hr  i kolegu Žužula Marina  na: marin.zuzul@ufzg.hr.

Iskreni pozdrav,

voditeljica PPKA:

doc. dr. sc. Marija Lorger, elektronska pošta: marija.lorger@ufzg.hr

Sporazum o suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje i Učiteljskog fakulteta, Sveučilište u Zagrebu

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Agencija za odgoj i obrazovanje potpisale su 10. siječnja 2020. godine Sporazum o suradnji kako bi zajednički pridonosili unaprjeđivanju kvalitete obrazovanja u Hrvatskoj. Suradnja obuhvaća programe cjeloživotnog obrazovanja, stručno-istraživačke projekte, organiziranje simpozija, konferencija, skupova i seminara i  ostale oblike suradnje od zajedničkog interesa. Prilikom potpisivanja sporazuma, ravnateljica Agencije, dr.sc. Dubravka Brezak Stamać i dekan Učiteljskog fakulteta, prof. dr. sc. Siniša Opić, izrazili su zadovoljstvo zbog otvaranja prilika za ostvarivanje sinergije u profesionalnom razvoju odgojno-obrazovnih djelatnika i time doprinesu kontinuiranom razvoju hrvatskog obrazovnog sustava.